#חקלאים פוגשים חדשנות
קצת על אבוקדו..
גידול האבוקדו מלווה את ישראל מתחילת שנות ה-60 ונחשב לפרי הייצוא השני בחשיבותו (אחרי הדרים).
כמו בהרבה גידולים אחרים, היום-יום של מגדל אבוקדו מלווה ברצף פעולות מורכבות ומקצועיות בכל הקשור לסוג האדמה,
תנאי גידול, הדברה ועד למערכת הניקוז של הצמח, אבל כשיש תוצרת, היא נותנת פירות כלכליים.
גם החקלאים בדרום ובנגב מבינים את הפוטנציאל של האבוקדו בשווקים והגידול מקבל בהדרגה עוד שטחים.
ולמה אנחנו מספרות לכם על האבוקדו? כי הוא אחד מהגידולים העיקריים שמגדלים במטעים במערב הנגב.
במפגש שקיימנו ב-25/7 בין סטארט אפים לחקלאים, השני בסדרת "חקלאים פוגשים חדשנות",
הוצגו טכנולוגיות שונות שיסייעו לגדל אבוקדו (ובכלל גידולי הדרים ומטעים שונים) בצורה יותר מדויקת, שיטתית ויעילה.
תודה רבה לכל מי שהגיע: חקלאי האזור, הסטארט אפים שהציגו: Fieldin,Smart,Viridix Saillog ותודה אחרונה וגדולה לשותפים החדשים שלנו, מפיקי ויוזמי האירוע- GrowingIL
המפגש השלישי והאחרון בסדרה, יתקיים ב8.8 ויעסוק בטכנולוגיות עבור רפתות.
כנסו ללינק המצורף והירשמו