מנהל/ת לענף המזון
מנהל/ת לענף המזון
חברה:
קיבוץ שובל
תחום:
מטבח / מזון / מסעדנות
ניהול
מקצוע:
מנהל/ת
תאור תפקיד:
- ניהול חד"א האוכל כמקום הסעדה וכמרכז תרבותי / חברתי
- ניהול, ייצור ומכירת מזון
- ניהול תקציב ועמידה ביעדי הענף תוך התייעלות במקומות הנדרשים
- ניהול מערך התמחור והמכירה
- ניהול צוות עובדים מגוון
- יכולת ניהול מו"מ עם ספקים ולקוחות פוטנציאלים
דרישות התפקיד וניסיון נדרש:
- ידע והשכלה בתחום המזון וטבחות
- ניסיון בניהול בתחום המזון ו/או ההסעדה
- ידע ויכולת לבניית תקציב וניהולו
- ניסיון והיכרות עם קיבוץ- יתרון
- ניסיון ויכולת ניהול והנעת עובדים
- יצירתיות ויכולת ארגון
- שירותיות
- יוזמה
היקף המשרה:
משרה מלאה
סוג המשרה:
אחר
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק. רק פניות מתאימות תענינה.
משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.
סגור