מנהל/ת רצפת ייצור במפעל מזון | מעברים נגב צפוני

מנהל/ת רצפת ייצור במפעל מזון

מנהל/ת רצפת ייצור במפעל מזון

21/08/2019
חברה: 
חסוי
תחום: 
ייצור ותעשייה
מקצוע: 
מנהל/ת
תאור תפקיד: 

ניהול צוות עובדי ייצור, אריזה ומחסן.

בניית תכנית עבודה עם מנכ"ל החברה ואחריות על תכנון הייצור (מעקב+בקרה).

מעורבות בניהול שוטף של מלאים מול הזמנות, ניהול מלאי ייצור וחו"ג.

פיקוח וניהול על כלל התהליכים המתבצעים בייצור מרגע קבלת חו"ג ועד לתוצרת מוגמרת. 

דרישות התפקיד וניסיון נדרש: 

ניסיון בניהול צוות עובדים - חובה!

ניסיון עבודה במפעל מזון בלבד - חובה!

היכרות וניסיון עם תקני איכות במזון FSSC ISO - יתרון.

נכונות לשעות עבודה בהתאם לצורך.

ניידות - חובה!

השכלה נדרשת: 
אין דרישה מיוחדת
היקף המשרה: 
משרה מלאה
סוג המשרה: 
אחר
שעות עבודה: 
בהתאם לצורך
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק. רק פניות מתאימות תענינה.

משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.

סגור