מנהל/ת ענף המזון לקיבוץ משמר הנגב | מעברים נגב צפוני

מנהל/ת ענף המזון לקיבוץ משמר הנגב

מנהל/ת ענף המזון לקיבוץ משמר הנגב

חברה: 
קיבוץ משמר הנגב
תחום: 
כללי
מטבח / מזון / מסעדנות
ניהול
מקצוע: 
מנהל/ת ענף
תאור תפקיד: 

 

  • הפעלת שני חלקי הענף (כלבולית וחד"א) באיזון תקציבי לכל הפחות ובשאיפה לרווח.
  • שמירה על תמהיל מוצרים מתאים בכלבולית.
  • שמירה על איכות ומגוון המזון בחד"א ועמידה בתקנות הבריאות.
  • ניהול צוות העובדים בשני חלקי הענף, העברת עובדים בין חלקי הענף בעת הצורך.
  • גיבוש תקציב שנתי ומעקב ביצוע.
  • ניהול צוות עובדים ופיתוח מקצועי.
  • תכנון וניהול מלאי.
  • רכש וקשרי ספקים.

 

ענף המזון במשמר הנגב כולל את הכלבולית ואת חדר האוכל.

חד"א פעיל בימים א'-ה' לארוחת צהרים, המנות מגיעות מספק הסעדה.

קהל היעד – חברים, ילדים ועובדים בקיבוץ.

היקף המשרה  - 100%

כפיפות - מנהלת הקהילה של הקיבוץ.

 

דרישות התפקיד וניסיון נדרש: 

 

  • ניסיון מוכח בענף הקמעונאות/ ניהול כלבולית/ חנות במרחב הקיבוצי - יתרון
  • ניסיון בניהול ענף בקיבוץ- יתרון
  • היכרות עם ארגונים קיבוציים- יתרון
  • ניסיון בניהול תקציב בסדר גודל של מיליוני ₪
  • השכלה רלוונטית- יתרון
  • יכולת תכנון, בנייה, ניהול, מעקב ובקרה על תקציב
  • היכרות עם מערכת מידע לניהול רכש ומלאי, ושליטה בתוכנות ה - OFFICE בדגש על דוחות EXCEL
  • ניסיון בעבודה מול ספקים כולל ניהול מו"מ וחתימת הסכמים
  • יחסי אנוש מעולים ויכולת עבודה בצוות
  • גישה שירותית
  • ראייה מערכתית כוללת
  • יושרה

 

*המודעה מכוונת לגברים ונשים כאחד.

 

היקף המשרה: 
משרה מלאה
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק. רק פניות מתאימות תענינה.

משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.

סגור