מנהל/ת ענף המזון לקיבוץ משמר הנגב
מנהל/ת ענף המזון לקיבוץ משמר הנגב
חברה:
קיבוץ משמר הנגב
תחום:
כללי
מטבח / מזון / מסעדנות
ניהול
מקצוע:
מנהל/ת ענף
תאור תפקיד:
- הפעלת שני חלקי הענף (כלבולית וחד"א) באיזון תקציבי לכל הפחות ובשאיפה לרווח.
- שמירה על תמהיל מוצרים מתאים בכלבולית.
- שמירה על איכות ומגוון המזון בחד"א ועמידה בתקנות הבריאות.
- ניהול צוות העובדים בשני חלקי הענף, העברת עובדים בין חלקי הענף בעת הצורך.
- גיבוש תקציב שנתי ומעקב ביצוע.
- ניהול צוות עובדים ופיתוח מקצועי.
- תכנון וניהול מלאי.
- רכש וקשרי ספקים.
ענף המזון במשמר הנגב כולל את הכלבולית ואת חדר האוכל.
חד"א פעיל בימים א'-ה' לארוחת צהרים, המנות מגיעות מספק הסעדה.
קהל היעד – חברים, ילדים ועובדים בקיבוץ.
היקף המשרה - 100%
כפיפות - מנהלת הקהילה של הקיבוץ.
דרישות התפקיד וניסיון נדרש:
- ניסיון מוכח בענף הקמעונאות/ ניהול כלבולית/ חנות במרחב הקיבוצי - יתרון
- ניסיון בניהול ענף בקיבוץ- יתרון
- היכרות עם ארגונים קיבוציים- יתרון
- ניסיון בניהול תקציב בסדר גודל של מיליוני ₪
- השכלה רלוונטית- יתרון
- יכולת תכנון, בנייה, ניהול, מעקב ובקרה על תקציב
- היכרות עם מערכת מידע לניהול רכש ומלאי, ושליטה בתוכנות ה - OFFICE בדגש על דוחות EXCEL
- ניסיון בעבודה מול ספקים כולל ניהול מו"מ וחתימת הסכמים
- יחסי אנוש מעולים ויכולת עבודה בצוות
- גישה שירותית
- ראייה מערכתית כוללת
- יושרה
*המודעה מכוונת לגברים ונשים כאחד.
היקף המשרה:
משרה מלאה
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק. רק פניות מתאימות תענינה.
משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.
סגור