טכנולוג/ית איכות למפעל בונז'ור מקבוצת אסם נסטלה (1426) | מעברים נגב צפוני

טכנולוג/ית איכות למפעל בונז'ור מקבוצת אסם נסטלה (1426)

טכנולוג/ית איכות למפעל בונז'ור מקבוצת אסם נסטלה (1426)

חברה: 
אסם
תחום: 
אבטחת / בקרת איכות
כימיה / ביולוגיה / ביוטכנולוגיה
תאור תפקיד: 

מפעל בונז'ור בקרית גת מגייס לתפקיד מאתגר טכנולוג/ית איכות שכולל:

  • תחזוקת מערכת בטיחות מזון לצורך עמידה בדרישות החוק, הרשויות והלקוחות
  • אחריות לנושא GMP ו   HACCPבמפעל
  • תחקור אירועי איכות ובטיחות מזון, הפקת לקחים ויישומם.
  • שיפור מתמיד של מערך הניקיונות במחלקה
  • אימות ותיקוף של מערכת בטיחות מזון
  • הדרכת עובדים בנקודות קריטיות
  • בדיקות כימיות ושליחה למבדקי מעבדה חיצוניים
דרישות התפקיד וניסיון נדרש: 
  • טכנולוג/ית מזון או מהנדס/ת מזון או מהנדס/ת כימיה עם ניסיון במזון- חובה
  • ניסיון קודם באבטחת איכות – יתרון
  • אנגלית ברמה טובה מאוד
  • זמינות למשרה מלאה ונכונות לשעות נוספות
  • יכולת הגעה עצמאית
היקף המשרה: 
משרה מלאה

משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.

סגור