מנהל/ת ענף המזון
מנהל/ת ענף המזון
חברה:
קיבוץ רעים
תחום:
מטבח / מזון / מסעדנות
ניהול
תאור תפקיד:
תחומי אחריות:
ניהול , תפעול , ארגון ופיתוח של ענף המזון, הכולל את המטבח וחדר האוכל.
חתירה מתמדת לשיפור בשביעות הרצון של החברים, תוך ראייה כלכלית ושירותית.
תפקידים מרכזיים:
- ניהול שוטף של ענף המזון ואחריות על עובדי מטבח וחדר אוכל
- ידע וניסיון בבישול ובניית תפריטים (אחריות על מזון מגוון, בריא ומזין).
- אחריות לקיום וביצוע נהלי בריאות מזון, בטיחות, ניקיון , תפעול ואחזקה במטבח וחדר אוכל .
- אחריות לבניית תקציב שנתי ועמידה ביעדים.
- ייזום, תכנון ויישום פרויקטים מיוחדים.
- הגדרת מדיניות תכנון מלאי ורכש.
- יצירת קשרים עם ספקים ואיתור ספקים חדשים.
- ניהול מלאי מחסנים .
- אחראי על הטמעת נהלים והוראות עבודה
- התנהלות שוטפת מול ממשקים פנים ארגוניים וגורמים חיצוניים.
- אחריות על ציוד ועל תחזוקת המבנה
דרישות התפקיד וניסיון נדרש:
- ידע וניסיון בתחום המזון
- טבח מקצועי – חובה
- ניסיון בקיבוץ – יתרון.
- השכלה בתחום הכלכלה/ ניהול – יתרון.
- כושר מנהיגות, הובלת צוות ויכולת הנעת העובדים.
- תודעת שירות גבוהה, אדיבות וסבלנות.
- יכולת התמודדות עם מגוון משימות במקביל ועמידה בלחצים.
- חריצות, יושרה, אמינות ואחריות אישית.
- יחסי אנוש מעולים ועבודה כחלק מצוות.
- נכונות לעבודה מעבר לשעות העבודה הרגילות.
- ראייה רחבה, יכולת ניתוח וגמישות מחשבתית, יכולת להוביל שינויים וחשיבה מחוץ לקופסא לפתרון בעיות יצירתי
- יכולת תקשורת בין אישית טובה וניהול משא ומתן
היקף המשרה:
משרה מלאה
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק. רק פניות מתאימות תענינה.
משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.
סגור