טבח/ית לקיבוץ שובל | מעברים נגב צפוני

טבח/ית לקיבוץ שובל

טבח/ית לקיבוץ שובל

חברה: 
קיבוץ שובל
תחום: 
מטבח / מזון / מסעדנות
תאור תפקיד: 

הגדרת תפקיד:

  1. ייצור מזון עפ"י צרכי המטבח
  2. עבודות כלליות במטבח

 

דרישות התפקיד וניסיון נדרש: 

1. השכלה בתחום- יתרון

2. ידע וניסיון קודם בעבודת מטבח-יתרון

3. חריצות, שירותיות, אדיבות

 

  • חמישה ימי עבודה בשבוע
  • אחת לחודש עבודה בסוף השבוע
  • כפיפות: מנהל ענף המזון
  • הגעה עצמאית
היקף המשרה: 
משרה מלאה
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק. רק פניות מתאימות תענינה.

משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.

סגור