מנהל/ת חדר אכילה | מעברים נגב צפוני

מנהל/ת חדר אכילה

מנהל/ת חדר אכילה

חברה: 
קיבוץ בארי
תחום: 
מטבח / מזון / מסעדנות
ניהול
מקצוע: 
מנהל/ת
תאור תפקיד: 

ניהול צוות עובדי חד"א, מתן שירות ואוזן קשבת ללקוחות המקום.

אחריות ושמירה ופיתוח מבנה חדר האכילה ומתקניו (פנים וחוץ) - היגיינה, אחזקה ונראות.

דרישות התפקיד וניסיון נדרש: 

כישורים ותכונות נדרשות :

  • אסרטיביות, שירותיות, אכפתיות ואחריות
  • יכולת ניהול, גיבוש צוות והנעת עובדים
  • יכולת הקשבה, סבלנות ומתן מענה ללקוחות המקום
  • ראיה מערכתית ותיעדוף משימות
  • יכולת תקשורתית גבוהה
  • יכולת קבלת מרות והטלתה

 

היקף המשרה : מלא

משך הקדנציה: שנתיים עם אופציה לשנתיים נוספות

כפיפות: מנהל ענף המזון

כניסה לתפקיד: מיידית.

היקף המשרה: 
משרה מלאה
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק. רק פניות מתאימות תענינה.

משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.

סגור