מנהל/ת חדר אכילה
מנהל/ת חדר אכילה
חברה:
קיבוץ בארי
תחום:
מטבח / מזון / מסעדנות
ניהול
מקצוע:
מנהל/ת
תאור תפקיד:
ניהול צוות עובדי חד"א, מתן שירות ואוזן קשבת ללקוחות המקום.
אחריות ושמירה ופיתוח מבנה חדר האכילה ומתקניו (פנים וחוץ) - היגיינה, אחזקה ונראות.
דרישות התפקיד וניסיון נדרש:
כישורים ותכונות נדרשות :
- אסרטיביות, שירותיות, אכפתיות ואחריות
- יכולת ניהול, גיבוש צוות והנעת עובדים
- יכולת הקשבה, סבלנות ומתן מענה ללקוחות המקום
- ראיה מערכתית ותיעדוף משימות
- יכולת תקשורתית גבוהה
- יכולת קבלת מרות והטלתה
היקף המשרה : מלא
משך הקדנציה: שנתיים עם אופציה לשנתיים נוספות
כפיפות: מנהל ענף המזון
כניסה לתפקיד: מיידית.
היקף המשרה:
משרה מלאה
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק. רק פניות מתאימות תענינה.
משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.
סגור