מנהל/ת מטבח
מנהל/ת מטבח
חברה:
כפר שיקומי עדי נגב נחלת ערן
תחום:
מטבח / מזון / מסעדנות
ניהול
מקצוע:
מנהל/ת יחידה עסקית
תאור תפקיד:
- ניהול תקציב ומלאי.
- ניהול צוות הבישול והלוגיסטיקה.
- עבודה מול ספקים.
- פיקוח ואכיפה בכל הנוגע לניקיון ובטיחות בעבודה ע"פ נהלי המקום.
- ניהול תהליכי בקרת איכות מזון ועבודה צמודה מול משרד הבריאות.
- הכנת תפריטים שונים ע"פ הדרישות הרפואיות והמקצועיות של מחלקות הכפר .
- אחריות לחלוקת האוכל למחלקות הכפר.
- אחריות על ציוד המטבח, תקינות וטיפול בתקלות.
דרישות התפקיד וניסיון נדרש:
- תואר אקדמי רלוונטי.
- נסיון קודם בניהול מטבח מוסדי-חובה.
- הכרת "קשת המרקמים"-יתרון.
- נסיון בניהול רכש ומלאי בתחום המזון-חובה.
- יכולת עבודה בצוות – חובה.
- שליטה בתוכנות אופיס.
- הכרת מערכת פריוריטי או מערכות דומות.
- יכולת עבודה תחת לחץ, דייקנות ויחסי אנוש מעולים.
- משרה מלאה.
- כפיפות למנהל תפעול ורכש.
השכלה נדרשת:
תואר ראשון
היקף המשרה:
משרה מלאה
סוג המשרה:
אחר
שעות עבודה:
רגילות
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק. רק פניות מתאימות תענינה.
משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.
סגור