יו"ר מפעל ההסעדה | מעברים נגב צפוני

יו"ר מפעל ההסעדה

יו"ר מפעל ההסעדה

חברה: 
חסוי
תחום: 
מטבח / מזון / מסעדנות
ניהול
תאור תפקיד: 
  • לפעול לקידום פיתוח עסקי של הענף
  • לפעול לקיום ישיבות מועצת המנהלים, לקבוע את מועדן, לקבוע את סדר היום, לרשום  את פרוטוקול הישיבה, להפיצו ולאשרו כנדרש.
  • להיות בקשר הדוק עם המנכ"ל וממלאי תפקידים בכירים בענף.
  • לדווח לאספת הקיבוץ דיווחים תקופתיים - לפחות אחת לשנה, ולדווח למועצץ הקיבוץ ככל שידרש.
  • לשרת בנאמנות את טובת הענף.
  • הקפדה על פעילות בתום לב ובאורח סביר.
  • הקפדה על שמירת החוק וכללי האתיקה.
דרישות התפקיד וניסיון נדרש: 
  • ניסיון מעולם תעשיית המזון – יתרון
  • ניסיון בהובלת תהליכים אסטרטגיים – הרחבת פעילות, שיתופי פעולה, מיזוגים ועוד.
  • הבנה והיכרות עם גורמים רגולטורים- יתרון
  • יכולת התמודדות עם עסק ורסטילי עם פעילויות המאופיינות במרחבים עסקיים שונים
  • ניסיון בניהול מנהלים – יכולת פיקוח ובקרה על עבודת המנהלים בארגון
  • הבנה בשיווק
  • ידע וניסיון בהובלת תהליכי בחינה ואישור השקעות בסדרי גודל מהותיים
  • פיתוח עיסקי לצד ניהול בקרות על העשייה
  • עמידה בלתי מתפשרת על עבודה בהתאם לתקנים הנדרשים
  • ניסיון קודם בתפקיד דומה – יתרון
  • השכלה: תואר ראשון, או תואר מקביל לו, בלפחות אחד מהתחומים הבאים: כלכלה, מנהל עסקים, משפטים, ראיית חשבון וכיו"ב - יתרון
  • כושר מנהיגות, יכולות תקשורת בין אישית.
  • דיסקרטיות - שמירה על סודיות לגבי כל מידע עסקי הקשור לפעילות מפעל ההסעדה
  • משך כהונה: 3 שנים.
  • כפיפות : למועצת קיבוץ ולאסיפה.
  • היקף משרה: 20%, יום בשבוע
  • אופן בחירה: המלצה ע"י צוות איתור למועצת המנהלים של מפעל ההסעדה ואישור במועצת קיבוץ.
היקף המשרה: 
משרה חלקית
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק. רק פניות מתאימות תענינה.

משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.

סגור