יו"ר מפעל ההסעדה
יו"ר מפעל ההסעדה
חברה:
חסוי
תחום:
מטבח / מזון / מסעדנות
ניהול
תאור תפקיד:
- לפעול לקידום פיתוח עסקי של הענף
- לפעול לקיום ישיבות מועצת המנהלים, לקבוע את מועדן, לקבוע את סדר היום, לרשום את פרוטוקול הישיבה, להפיצו ולאשרו כנדרש.
- להיות בקשר הדוק עם המנכ"ל וממלאי תפקידים בכירים בענף.
- לדווח לאספת הקיבוץ דיווחים תקופתיים - לפחות אחת לשנה, ולדווח למועצץ הקיבוץ ככל שידרש.
- לשרת בנאמנות את טובת הענף.
- הקפדה על פעילות בתום לב ובאורח סביר.
- הקפדה על שמירת החוק וכללי האתיקה.
דרישות התפקיד וניסיון נדרש:
- ניסיון מעולם תעשיית המזון – יתרון
- ניסיון בהובלת תהליכים אסטרטגיים – הרחבת פעילות, שיתופי פעולה, מיזוגים ועוד.
- הבנה והיכרות עם גורמים רגולטורים- יתרון
- יכולת התמודדות עם עסק ורסטילי עם פעילויות המאופיינות במרחבים עסקיים שונים
- ניסיון בניהול מנהלים – יכולת פיקוח ובקרה על עבודת המנהלים בארגון
- הבנה בשיווק
- ידע וניסיון בהובלת תהליכי בחינה ואישור השקעות בסדרי גודל מהותיים
- פיתוח עיסקי לצד ניהול בקרות על העשייה
- עמידה בלתי מתפשרת על עבודה בהתאם לתקנים הנדרשים
- ניסיון קודם בתפקיד דומה – יתרון
- השכלה: תואר ראשון, או תואר מקביל לו, בלפחות אחד מהתחומים הבאים: כלכלה, מנהל עסקים, משפטים, ראיית חשבון וכיו"ב - יתרון
- כושר מנהיגות, יכולות תקשורת בין אישית.
- דיסקרטיות - שמירה על סודיות לגבי כל מידע עסקי הקשור לפעילות מפעל ההסעדה
- משך כהונה: 3 שנים.
- כפיפות : למועצת קיבוץ ולאסיפה.
- היקף משרה: 20%, יום בשבוע
- אופן בחירה: המלצה ע"י צוות איתור למועצת המנהלים של מפעל ההסעדה ואישור במועצת קיבוץ.
היקף המשרה:
משרה חלקית
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק. רק פניות מתאימות תענינה.
משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.
סגור