מנהל/ת ענף המזון
מנהל/ת ענף המזון
חברה:
חסוי
תחום:
ניהול
תאור תפקיד:
ייעוד
אחריות ניהולית תוך נקיטת גישה שירותית כוללת, לאספקת הארוחות לשביעות רצון החברים והסועדים ובמסגרת אילוצי המשאבים.
תחומי אחריות
- אחריות על תקציב הענף
- אחריות על כוח האדם בענף
- אחריות כוללת על המלאים והסחורה הנמצאת בענף
- קשר עם הגורמים השונים הנמצאים בשטח הענף (מרכולית, מחלבה, קונדיטוריה, מועדון לחבר)
- קשר מול הגורמים השונים בקיבוץ (הנהלת הקיבוץ, ענפים, חינוך, הנה"ח)
- אחריות על הלובי
- אחריות על התורנים
- ניהול בטרום הפרטת ענף המזון
- ניהול הקופות והקופאים
- אחריות מול גורמי חוץ: משרד הבריאות, כיבוי אש ועוד.
- אחריות על תפעול שוטף של ענף המזון ופיתוחו.
- אחריות לקיום וביצוע נהלי בריאות מזון, בטיחות, ניקיון ואחזקה בענף.
- אחראי לביצוע אדיב, שירותי ובזמן של תחומי ענף המזון, תוך עמידה בערכי קיבוץ בארי.
- אחריות על תפעול הענף לאספקת ארוחות גם בחגים ומועדים ואירועים אף מחוץ לקיבוץ.
- אחריות על מזון מגוון, בריא ומזין.
דרישות התפקיד וניסיון נדרש:
- בעל יכולת ניהול – אנשים, תהליכים, תקציב.
- יכולת הובלת שינוי.
- תקשורת בינאישית גבוהה, אדיבות ושירותיות.
- הבנה של ערכי בארי וראיה חברתית ומערכתית.
- תפקוד גבוה במצבי לחץ וחירום.
- השכלה בתחום הכלכלה/ ניהול – יתרון.
- עבודה עם מנהל מטבח, מנהל חדר אוכל, מנהלת תפעול לתקופת הטמעת הפרטת המזון, עוזר אקונום
- עדיפות להיכרות עם קיבוץ
- כפיפות – למנהל קהילה. כניסה לתפקיד מיידי.
השכלה נדרשת:
אין דרישה מיוחדת
היקף המשרה:
משרה מלאה
שעות עבודה:
משרה מלאה
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק. רק פניות מתאימות תענינה.
משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.
סגור