מנהל/ת לחדר האוכל של קיבוץ סעד | מעברים נגב צפוני

מנהל/ת לחדר האוכל של קיבוץ סעד

מנהל/ת לחדר האוכל של קיבוץ סעד

15/03/2018
חברה: 
קיבוץ סעד
תחום: 
מטבח / מזון / מסעדנות
ניהול
תאור תפקיד: 

הפעלת חדר אוכל תוך דגש על מתן שירות איכותי לכלל אוכלוסיית סעד לשביעות רצון הלקוחות.
פעילויות ותחומי אחריות עיקריים בתפקיד:

  • ניהול והפעלת צוות עובדי ח"א ( המנהל הינו אחד מתוך צוות העובדים).
  • מתן שירות וכתובת לפניות הציבור – שירות לקוחות (משוב, ביקורת).
  • אחריות על הניקיון ותחזוקת המבנה באזורים המוגדרים תחת אחריות ח"א.
  • אחריות על תפעול ארוחת צהרים, 5 ימים בשבוע, בין הימים א' לה'.
  • פיקוח על רמת ואיכות המזון המוגש בח"א, הזמנת מוצרים מהקייטרינג וקשר רציף עם שוטף הכלים.
  • ניהול הקופה, מעקב אחרי מחירי מנות ועדכונם לפי התפריט, אחריות על סגירת קופה וניהול הקופה.
  • תאום עם בעלי השמחה ועם הקייטרינג לאירועים ולציוד של חדר האוכל.

    כפיפות:

  • מנהל קהילה
דרישות התפקיד וניסיון נדרש: 
  • יכולת ארגון וסדר. יכולת מתן שירות ברמה גבוהה.
  • מחויבות למקום העבודה, חריצות ומסירות, יכולת פיקוח והנעת עובדים.
  • יכולת עבודה תחת לחץ, חריצות ונכונות לעבוד כחלק מהצוות.
  • יכולת קבלת החלטות בזמן אמת והתגמשות בהתאם.
  • יכולת ניהול כספית , לרבות ניהול תקציב ותוכניות עבודה.
  • עדיפות לניסיון בניהול חדר אוכל / או תפקיד דומה..
  • נדרשת – הגעה עצמאית.
  • היקף המשרה:  חצי משרה – בין הימים א' לה' , חובה להיות נוכח/ת בשעות א. צהרים בין השעות  11-15.
  • תחילת עבודה : מידית
היקף המשרה: 
משרה חלקית
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק. רק פניות מתאימות תענינה.

משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.

סגור