טבח.ית למפעל מזון | מעברים נגב צפוני

טבח.ית למפעל מזון

טבח.ית למפעל מזון

חברה: 
המאפה של חייקה
תחום: 
מטבח / מזון / מסעדנות
תאור תפקיד: 
  • בישול המילויים השונים של המפעל,בשריים,פרווה וחלביים.
  • טיפול בכל תהליך הייצור – מהפשרת חומרי הגלם ועד סימון המוצר אחרי הקירור.
  • עבודה תחת נהלים מסודרים של ביקורת הבישול ,ביקורת הקירור ותיעוד התהליך בטופס הבישול.
  • קבלת סחורה
  • קירור המילויים
  • אריזה
  • עזרה כללית לצוות המפעל במידת הצורך.
  • יחסי אנוש מצוינים.
  • גמישות בעבודה.
דרישות התפקיד וניסיון נדרש: 

-ניסיון בבישול בצורה מוסדית או מקצועית
-חריצות
-אמינות
-ידע בשפה העברית

תחילת עבודה : מיידית

שעות: 6.00-15.00 ימי ראשון עד חמישי

היקף המשרה: 
משרה מלאה
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק. רק פניות מתאימות תענינה.

משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.

סגור