מנהל.ת ענף המזון בקיבוץ רעים | מעברים נגב צפוני

מנהל.ת ענף המזון בקיבוץ רעים

מנהל.ת ענף המזון בקיבוץ רעים

חברה: 
קיבוץ רעים
תחום: 
מטבח / מזון / מסעדנות
ניהול
מקצוע: 
שף/ית
תאור תפקיד: 

הפעלת הענף באופן מיטבי בתקופת הביניים עד לחזרת הפעילות הסדירה בקיבוץ.

ניהול  תהליך השיקום של חדר האוכל והמטבח.

שיפור, קידום ופיתוח תחום ענף המזון הפיכתו למוקד מרכזי של קהילה ורווח.

 

הגדרות תפקיד:

  1. אחריות כוללת על ענף המזון הכולל את החדר אוכל ואת המטבח
  2. ניהול צוות עובדים
  3. רכש מזון, קשר עם ספקים, הצעות מחיר.
  4. ניהול ועמידה בתקציב השנתי של המטבח, הפקת דוחות כספיים.
  5. קידום ופיתוח הענף לאפיקי רווח חדשים וניהול ענף המזון כענף רווחי
  6. אחריות על נראות חדר האוכל, מתן שרות לסועדים בחדר האוכל.
  7. אחריות לשיפור מתמיד של השירות וטיב האוכל.
  8.  יצירת ופיתוח מענים מותאמים לקהילה – חדר האוכל כמרכז החיים הקהילתי.
דרישות התפקיד וניסיון נדרש: 
  1. ניסיון בניהול צוות עובדים
  2. ניסיון בעבודה במטבח/שף- יתרון משמעותי
  3. ידע קודם ברכש, ניהול מלאי
  4. ידע נדרש בתוכנות ניהול רלוונטיות
  5. יכולת עבודה תחת לחץ וריבוי משימות
  6. גמישות ויכולת פתרון בעיות במציאות משתנה
  7. שירותיות, תקשורת בינאישית טובה.
  8. חדשנות , יוזמה ויצירתיות
  9. נכונות לעבוד גם בשעות לא שיגרתיות בערבי שישי וחג
היקף המשרה: 
משרה מלאה
שעות עבודה: 
100% כאשר ענף המזון יחזור לתפקוד מלא. חלקיות משרה בהתחלה.
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק. רק פניות מתאימות תענינה.

משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.

סגור