דרוש/ה מנהל/ת ענף המזון לקיבוץ שובל | מעברים נגב צפוני

דרוש/ה מנהל/ת ענף המזון לקיבוץ שובל

דרוש/ה מנהל/ת ענף המזון לקיבוץ שובל

חברה: 
קיבוץ שובל
תחום: 
מטבח / מזון / מסעדנות
ניהול
מקצוע: 
מנהל/ת ענף
תאור תפקיד: 
  1. ניהול ותפעול ענף המזון (חדר אוכל, מטבח) על כל מרכיביו המקצועיים, התקציביים, השירותים והאיכותיים (בריאות, איכות מזון וכו')- בשגרה ובחירום.
  2. בניית תקציב שנתי ומעקב על הביצוע
  3. פיתוח וקידום הענף על פי יעדים ותוכנית עבודה רב שנתית.
  4. ניהול צוות עובדים מקצועי ומיומן, תוך הקפדה על יחסי עבודה, יחסי אנוש תקינים. כולל סופי שבוע.
  5. ניהול רכש ומלאי למטבח.
  6. אחריות על תחזוקת המבנה והציוד המצוי בו.
  7. אחריות לתפריט מגוון, בריא ועונה לצרכי הקהילה.
  8. אחריות למערך החשבונות ומערכות המידע הממוחשבות של הענף.
  9. רמת שירות גבוהה ומתן מענה לפניות הציבור.
  10. ניהול תקציב מאוזן והגדלת הכנסות.
  11. קשר עם כל ענפי הקיבוץ אשר משתמשים במקום – חינוך, מכינה , תרבות ועוד.
  12. שותפות בהפעלת אירועי תרבות וחגים של הקיבוץ

 

דרישות התפקיד וניסיון נדרש: 
  1. ניסיון  בתחום המזון – חובה
  2. שליטה מלאה ביישומי מחשב – חובה!
  3. ניסיון ניהולי של צוות עובדים – חובה ! ניסיון והיכרות עם קיבוצים – יתרון!
  4. ניסיון בניהול צוות עובדים – חובה
  5. נסיון בניהול תקציב בסדר גודל של הענף.
  6. תעודת מקצועית בתחומי לוגיסטיקה/מזון – יתרון
  7. תודעת שירות ותקשורת בינאישית גבוהה
  8. יכולת עמידה במצבי לחץ ואי ודאות
  9. יכולת ליזום ולנהל מו"מ
  10. פיתוח הענף
השכלה נדרשת: 
מקצועית
היקף המשרה: 
משרה מלאה
סוג המשרה: 
אחר
שעות עבודה: 
6:00-15:30
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק. רק פניות מתאימות תענינה.