קיבוץ דביר מגייס מנהל/ת חדר אוכל
קיבוץ דביר מגייס מנהל/ת חדר אוכל
חברה:
קיבוץ דבירה
תחום:
מטבח / מזון / מסעדנות
ניהול
תאור תפקיד:
חדר האוכל של אגודה שיתופית 'דביר' הינו מרכז משמעותי בחיי הקהילה, החינוך וענפי האגודה והקיבוץ. כיום, הוא פועל במתכונת של ארוחות צהריים בלבד, 5 ימים בשבוע, בימים א'-ה', בין השעות 11:00-15:00 ומגיש כ 150- מנות בכל יום.
תמצית התפקיד: ניהול והפעלת חדר אוכל בשגרה ובחירום, ניהול תקציב ומתן מענה לכל אוכלוסיית הסועדים תוך שמירה על מסגרת תקציבית ובחינת אפשרויות פיתוח המקום .
דרישות התפקיד וניסיון נדרש:
1 אסרטיביות ויכולות ניהול.
.2 שירותיות ויחסי אנוש טובים.
.3 יכולת התמודדות עם קונפליקטים ולחצים.
.4 ניסיון ניהולי – חובה, עדיפות למגזר הכפרי
.5 ניסיון בניהול תקציב בסדרי גודל דומה לשנה – חובה
.6 ניסיון בעבודה בתחום המזון - ייתרון
היקף המשרה:
משרה מלאה
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק. רק פניות מתאימות תענינה.
משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.
סגור