קיבוץ דביר מגייס מנהל/ת חדר אוכל | מעברים נגב צפוני

קיבוץ דביר מגייס מנהל/ת חדר אוכל

קיבוץ דביר מגייס מנהל/ת חדר אוכל

חברה: 
קיבוץ דבירה
תחום: 
מטבח / מזון / מסעדנות
ניהול
תאור תפקיד: 

חדר האוכל של אגודה שיתופית 'דביר' הינו מרכז משמעותי בחיי הקהילה, החינוך וענפי האגודה והקיבוץ. כיום, הוא פועל במתכונת של ארוחות צהריים בלבד, 5 ימים בשבוע, בימים א'-ה', בין השעות 11:00-15:00 ומגיש כ 150- מנות בכל יום.

תמצית התפקיד: ניהול והפעלת חדר אוכל בשגרה ובחירום, ניהול תקציב ומתן מענה לכל אוכלוסיית הסועדים תוך שמירה על מסגרת תקציבית ובחינת אפשרויות פיתוח המקום .

דרישות התפקיד וניסיון נדרש: 

1 אסרטיביות ויכולות ניהול.

.2 שירותיות ויחסי אנוש טובים.

.3 יכולת התמודדות עם קונפליקטים ולחצים.

.4 ניסיון ניהולי – חובה, עדיפות למגזר הכפרי

.5 ניסיון בניהול תקציב בסדרי גודל דומה לשנה – חובה

.6 ניסיון בעבודה בתחום המזון - ייתרון

היקף המשרה: 
משרה מלאה
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק. רק פניות מתאימות תענינה.

משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.

סגור