מנהל/ת איכות לחברת מזון לתפקיד שמשלב איכות וטכנולוגיה
מנהל/ת איכות לחברת מזון לתפקיד שמשלב איכות וטכנולוגיה
תחומי אחריות:
הוצאה לפועל של מערכת האיכות ובטיחות המזון בחברה.
בקרת מסמכי האיכות המבוקרים במפעל, עדכונם והפצתם.
תכנון ומעקב של מבדקים פנימיים.
תיעוד הטיפול במוצר שירות לא מתאים.
יזום פעולות מתקנות: מעקב אחר ביצוען ואפקטיביות הפעולה.
ניתוח תלונות לקוחות לישיבות איכות.
בקרה אחר ביצוע תכנית ההדרכה.
עדכון סקר סיכונים והזדמנויות אחת לשנה והבאה לדיון במסגרת סקר הנהלה.
קשר עם גופים חיצוניים ולקוחות בתחום אחריותה, כגון: צבא, IQC, דרישות לקוחות.
ליווי הטכנולוג הראשי בפיתוח מוצרים חדשים, שיפור תהליכים ושיטות ייצור טכנולוגיות של מוצרים קיימים.
יצירת קשר עם גורמי חוץ בנושאי אבטחת איכות וטכנולוגיה לפי הצורך, כתיבת נהלים של תהליכי ייצור.
*החברה ממוקמת באזור נתיבות
טכנולוג/ית מזון , הנדסאי/ת ביוטכנולוגיה/כימיה, תואר מדעי אחר - חובה
ידע בבטיחות מזון, בקרת איכות - חובה
ניסיון קודם במפעלי מזון - יתרון
הבנה בתהליכי ייצור ופיתוח מוצרים- יתרון
נחישות ויכולת הטמעת תהליכים, מקצועיות, סדר ויכולת עבודה עצמאית.