מנהל/ת מטבח
מנהל/ת מטבח
חברה:
עדי נגב - נחלת ערן
תחום:
מטבח / מזון / מסעדנות
ניהול
מקצוע:
שף/ית
תאור תפקיד:
*ניהול תקציב ומלאי *ניהול צוות הבישול והלוגיסטיקה *עבודה מול ספקים *פיקוח ואכיפה בכל הנוגע לניקיון ובטיחות בעבודה ע"פ נהלי המקום *ניהול תהליכי בקרת איכות מזון ועבודה צמודה מול משרד הבריאות *הכנת תפריטים שונים ע"פ הדרישות הרפואיות והמקצועיות של מחלקות הכפר *אחריות לחלוקת האוכל למחלקות הכפר *אחריות על ציוד המטבח, תקינות וטיפול בתקלות.
דרישות התפקיד וניסיון נדרש:
*תואר אקדמי רלוונטי *נסיון קודם בניהול מטבח מוסדי- חובה *הכרת "קשת המרקמים"- יתרון *נסיון בניהול רכש ומלאי בתחום המזון- חובה *יכולת עבודה בצוות- חובה *שליטה בתוכנות אופיס *הכרת מערכת פריוריטי או מערכות דומות *יכולת עבודה תחת לחץ, דייקנות ויחסי אנוש מעולים *משרה מלאה *כפיפות למנהל תפעול ורכש.
השכלה נדרשת:
לימודי תעודה
היקף המשרה:
משרה מלאה
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק. רק פניות מתאימות תענינה.