מנהל/ת מטבח | מעברים נגב צפוני

מנהל/ת מטבח

מנהל/ת מטבח

חברה: 
עדי נגב - נחלת ערן
תחום: 
מטבח / מזון / מסעדנות
ניהול
מקצוע: 
שף/ית
תאור תפקיד: 

*ניהול תקציב ומלאי *ניהול צוות הבישול והלוגיסטיקה *עבודה מול ספקים *פיקוח ואכיפה בכל הנוגע לניקיון ובטיחות בעבודה ע"פ נהלי המקום *ניהול תהליכי בקרת איכות מזון ועבודה צמודה מול משרד הבריאות *הכנת תפריטים שונים ע"פ הדרישות הרפואיות והמקצועיות של מחלקות הכפר *אחריות לחלוקת האוכל למחלקות הכפר *אחריות על ציוד המטבח, תקינות וטיפול בתקלות.

דרישות התפקיד וניסיון נדרש: 

*תואר אקדמי רלוונטי *נסיון קודם בניהול מטבח מוסדי- חובה *הכרת "קשת המרקמים"- יתרון *נסיון בניהול רכש ומלאי בתחום המזון- חובה *יכולת עבודה בצוות- חובה *שליטה בתוכנות אופיס *הכרת מערכת פריוריטי או מערכות דומות *יכולת עבודה תחת לחץ, דייקנות ויחסי אנוש מעולים *משרה מלאה *כפיפות למנהל תפעול ורכש.

השכלה נדרשת: 
לימודי תעודה
היקף המשרה: 
משרה מלאה
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק. רק פניות מתאימות תענינה.