אחראי/ת חדר אוכל | מעברים נגב צפוני

אחראי/ת חדר אוכל

אחראי/ת חדר אוכל

חברה: 
חסוי
תחום: 
כללי
מטבח / מזון / מסעדנות
תאור תפקיד: 

תחומי אחריות:

  1. אחריות כוללת על חוויית הסועדים בחדר האוכל
  2. שמירה על ניקיון, סדר ועיצוב אסתטי של חדר האוכל
  3. ניהול והובלת צוות העובדים במהלך המשמרת
  4. ניהול הסרוויס, כולל קבלת קבוצות ותיאום צרכים מיוחדים
  5. פיקוח על פינוי, ניקוי וסגירת חדר האוכל בסיום היום
  6. בקרה על איכות השירות והמזון, לרבות:
    • טעימות ובדיקות טמפרטורה
    • איתור חוסרים ודאגה למגוון מנות
    • השתתפות בישיבות תקופתיות בנושאי תפריט ואירועים
  7. תיאום שוטף עם צוות המטבח לטובת שיפור חוויית הסועדים
  8. פתרון בעיות בזמן אמת מול לקוחות, צוות חדר האוכל והמטבח
  9. טיפול במשובים, העלאת הצעות לשיפור והובלת תהליכי שינוי
  10. יוזמה וארגון של ארוחות נושא, ערבי קונספט ויצירת אווירה ייחודית

 

    דרישות התפקיד וניסיון נדרש: 

    היקף משרה:

    • ימים א'-ה', בין השעות 09:00–15:00
    • משמרות ערב בימי שישי – עדיפות לפעמיים בחודש (כולל אחריות מלאה על הסרוויס)
    • השתתפות באירועים מיוחדים בשעות הערב – אחת לחודש, לפי הצורך

    דרישות התפקיד:

    • אחריות אישית גבוהה ויכולת ניהול צוות
    • גישה שירותית, יחסי אנוש מעולים ותקשורת בין-אישית מצוינת
    • חשיבה יצירתית ויכולת לעבוד בסביבה דינמית ומרובת משימות
    • מוכנות להתפתח יחד עם הצרכים המשתנים של חדר האוכל

    כפיפות:

    • כפיפות ישירה למנהל הקייטרינג
    השכלה נדרשת: 
    מקצועית
    היקף המשרה: 
    גמיש
    למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק. רק פניות מתאימות תענינה.

    משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.

    סגור