מנהל/ת ענף מזון בקיבוץ בדרום
מנהל/ת ענף מזון בקיבוץ בדרום
חברה:
חסוי
תחום:
מטבח / מזון / מסעדנות
מקצוע:
שף/ית
תאור תפקיד:
אחריות ניהולית כוללת על ענף המזון, לרבות בישול ארוחות, תכנון תקציב, רכש, כוח אדם, והספקת ארוחות לצרכים המגוונים של הקיבוץ.
מטלות התפקיד
- שף ראשי כולל תכנון תפריט שבועי וחודשי.
- ניהול והפעלת צוות עובדים על כל ההיבטים של המשאב האנושי (בתיאום וליווי מנהלת מש"א)
- ניהול תקציב – רכש, מלאי, ספקים, תמחור מנות.
- אחריות על תחזוקת הציוד והמבנה.
- אחריות לקיום נהלי בריאות המזון, נהלי ניקיון ונהלי בטיחות נדרשים ואכיפת ביצועם.
- אחריות על הקשר ושביעות הרצון של הסועדים.
- ייזום ופיתוח עסקי של ענף המזון.
- תכנון תפריט שבועי וחודשי.
דרישות התפקיד וניסיון נדרש:
- ידע וניסיון בבישול מוסדי.
- ניסיון בניהול צוות עובדים.
- תפיסת שירות מפותחת.
- יחסי אנוש טובים.
- ניסיון בניהול תקציב גדול ורכש.
- ידע ושליטה ביישומי מחשב (אקסל, וורד וכו').
- עמידה בלחצים.
- יכולת תכנון וביצוע תוך דיוק ואסרטיביות.
- זמינות, נוכחות באירועים גדולים של הענף ו/או אירועים חריגים.
עדיפות לבעלי ידע מקצועי וניסיון קיבוצי קודם
היקף משרה: מלא
כניסה מיידית
היקף המשרה:
משרה מלאה
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק. רק פניות מתאימות תענינה.
משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.
סגור