מנהל/ת ענף מזון בקיבוץ בדרום | מעברים נגב צפוני

מנהל/ת ענף מזון בקיבוץ בדרום

מנהל/ת ענף מזון בקיבוץ בדרום

חברה: 
חסוי
תחום: 
מטבח / מזון / מסעדנות
מקצוע: 
שף/ית
תאור תפקיד: 

אחריות ניהולית כוללת על ענף המזון, לרבות בישול ארוחות, תכנון תקציב, רכש, כוח אדם, והספקת ארוחות לצרכים המגוונים של הקיבוץ.

 

מטלות התפקיד

  • שף ראשי כולל תכנון תפריט שבועי וחודשי.
  • ניהול והפעלת צוות עובדים על כל ההיבטים של המשאב האנושי (בתיאום וליווי מנהלת מש"א)
  • ניהול תקציב – רכש, מלאי, ספקים, תמחור מנות.
  • אחריות על תחזוקת הציוד והמבנה.
  • אחריות לקיום נהלי בריאות המזון, נהלי ניקיון ונהלי בטיחות  נדרשים ואכיפת ביצועם.
  • אחריות על הקשר ושביעות הרצון של הסועדים.
  • ייזום ופיתוח עסקי של ענף המזון.
  • תכנון תפריט שבועי וחודשי.
דרישות התפקיד וניסיון נדרש: 
  • ידע וניסיון בבישול מוסדי.
  • ניסיון בניהול צוות עובדים.
  • תפיסת שירות מפותחת.
  • יחסי אנוש טובים.
  • ניסיון בניהול תקציב גדול ורכש.
  • ידע ושליטה ביישומי מחשב (אקסל, וורד וכו').
  • עמידה בלחצים.
  • יכולת תכנון וביצוע תוך דיוק ואסרטיביות.
  • זמינות, נוכחות באירועים גדולים של הענף ו/או אירועים חריגים.

עדיפות לבעלי ידע מקצועי וניסיון קיבוצי קודם

 

היקף משרה: מלא

כניסה מיידית

היקף המשרה: 
משרה מלאה
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק. רק פניות מתאימות תענינה.

משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.

סגור