מנהל/ת איכות למפעל מזון בשדרות
מנהל/ת איכות למפעל מזון בשדרות
חברה:
חסוי
תחום:
ייצור ותעשייה
תאור תפקיד:
אחריות כוללת על ניהול בקרת איכות, מערך ובטיחות המזון על פי כללי ISO9001 ו BRC
עבודה שוטפת מול ספקים ולקוחות. אישור ספקים, חומרי גלם ואריזות חדשות. ייזום פעולות מתקנות ומונעות, ומעקב אפקטיביות. ביצוע תוכנית הדרכה וברתה, ממשק ישיר עם מחלקת אריזה וייצור.
עדיפות לעובדי/ות תחום האיכות או שעבדו במפעל מזון.
דרישות התפקיד וניסיון נדרש:
שליטה טובה באנגלית- חובה. (כתיבה, קריאה ודיבור)
שליטה במחשב- שליחה וקבלת מיילים, עבודה על תוכנות אופיס.
אחריות ויכולות למידה
דקדקנות ויכולת ירידה לפרטים.
היקף המשרה:
משרה מלאה
שעות עבודה:
7:30-16:00- קיימת גמישות
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק. רק פניות מתאימות תענינה.
משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.
סגור