מנהל\ת איכות למפעל מזון | מעברים נגב צפוני

מנהל\ת איכות למפעל מזון

מנהל\ת איכות למפעל מזון

08/05/2022
חברה: 
ר.ע.נ. פלוס השמת בכירים
תחום: 
אבטחת / בקרת איכות
מקצוע: 
מנהל/ת אבטחת איכות
תאור תפקיד: 
  •  
  • אחריות על כל תחום בקרת האיכות במפעל, לרבות ניהול צוות מבקרי האיכות.
  • אחריות על איכות ודיגום התוצרת בכל שלבי התהליך, משלב קבלת התוצרת דרך תהליכי האריזה ועד למוצר הסופי.
  • ביצוע תחקירים באירועי איכות וטיפול בתלונות לקוחות.
  • אחריות על בקרת תהליכי הייצור במפעל.
  • אחריות וניהול כולל של מבדקי האיכות (ISO 9001, BRC).
  • הכנה וניהול סקרי הנהלה.
  • אחריות על בטיחות מזון, הגנת הצומח.
  • כתיבה ועדכון נהלים.
  • אחריות לביצוע הדרכות לעובדי חברה.
דרישות התפקיד וניסיון נדרש: 
  •  השכלה: תואר ראשון בתחום: מזון/ביולוגיה/כימיה/חקלאות
  • ניסיון: 3 שנים מנהל/ת אבטחת איכות בתעשייה, בתחום מזון או חקלאות יתרון
  • הכרות וניסיון עם תחום הרגולציה בעולמות המזון והחקלאות.
  • בעל/ת חשיבה תהליכית ולוגית.
  • סגנון עבודה מסודר
  •  ושיטתי.
  • אסרטיביות, ויכולות גבוהות בהטמעת תהליכים ושינוי דפוסים ישנים.
  • פרואקטיביות, יוזמה, ומוטיבציה לשיפור בבקרה ובתהליכי עבודה. המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.
השכלה נדרשת: 
תואר ראשון
היקף המשרה: 
משרה מלאה
שעות עבודה: 
100% משרה
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק. רק פניות מתאימות תענינה.

משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.

סגור