ניהול מטבח וחדר אוכל בקיבוץ חצור | מעברים נגב צפוני

ניהול מטבח וחדר אוכל בקיבוץ חצור

ניהול מטבח וחדר אוכל בקיבוץ חצור

03/10/2022
חברה: 
חסוי
תחום: 
מטבח / מזון / מסעדנות
מקצוע: 
מנהל/ת
תאור תפקיד: 
  • ניהול תקציב הענף,  מעקב ובקרה על הביצוע.
  • אספקת ארוחות לאוכלוסיית  הסועדים.
  • אחראי על הרכש והמלאי של הענף.
  • ניהול צוות עובדים  של המטבח וחדר האוכל על כל המשתמע מכך  - גיוס, הגדרת תפקידים, הדרכת  העובדים.
  • תמחור מנות.
  • הכנת תפריט ביחד עם הטבח הראשי.
  • אחריות כוללת על תחזוקת המבנה ותקינותם של כלים וציוד של הענף.
  • ייצוג הענף במוסדות הקיבוץ.
דרישות התפקיד וניסיון נדרש: 
  • ניסיון ניהולי.
  • הבנה כלכלית בסיסית.
  • רקע בתחום המזון.
  • יכולת ניהול צוות עובדים וניודם בהתאם למשימות.
  • נכונות לעבודה מאומצת גם בשעות ובימים לא שגרתיים.
  • תודעת שירות גבוהה.
  • תקשורת בין אישית טובה
  • כושר עמידה בלחצים
  • יכול ניהול מו"מ.
היקף המשרה: 
משרה מלאה
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק. רק פניות מתאימות תענינה.

משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.

סגור